Të gjitha kategoritë
EN
Rreth nesh

Shtëpi> kompani > Rreth nesh

Profili i kompanisë

Hidhini një sy dhomës tuaj. Gjithçka që shihni është ndërtuar në mbarë botën Kinë, Vietnam, Itali....

Ne jemi më të lidhur se kurrë, aftësia jonë për të transportuar, ruajtur dhe tregtuar mallra mbetet e fragmentuar. Një dërgesë merr deri në 30 kompani, secila me sistemet dhe proceset e veta.

Teknologjia e Internetit të gjërave është zhvilluar mirë në shekullin e 21-të, megjithatë, ka një informacion shumë të dobët mbi tregtinë e logjistikës ku njerëzit as nuk mund të dinë se ku janë mallrat para se të mbërrijnë më në fund.

Softueri i bisedës është kaq i fuqishëm nën rrjetin 5G, megjithatë, është shumë e zakonshme të mos shohësh përgjigje për javë, madje edhe muaj nga transportuesi i mallrave.

FriendShip thjeshton biznesin global, duke i vendosur të gjithë në zinxhirin e furnizimit, duke vendosur gjithçka në platformë. Standardi i ri po vjen për tregtinë globale! Një klik, një parcelë, një botë!

FriendShip është një kompani ndërkombëtare e mallrave e themeluar në vitin 2013, me seli në Shenzhen, me degë në Guangzhou, Shanghai, Ningbo, Yiwu, Xiamen, Qingdao, Changsha, Hongkong, Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar. Ai integron transportin detar, ajror, hekurudhor dhe ndërkombëtar, magazinimin.

Pas vitesh zhvillimi, FriendShip është bërë ofruesi kryesor i shërbimeve logjistike në botë dhe dhjetë biznesi kryesor i transportit të mallrave në Kinë. FriendShip mban mendimin e dizajnit të produktit të përqendruar te përdoruesi, i orientuar nga kërkesa, duke filluar nga skenarët e aplikimit të klientit, gërmimi i kërkesave të ndryshme dhe nevojave të personalizuara, duke optimizuar sistemin dhe cilësinë e shërbimit. Në të njëjtën kohë, ai përdor teknologjinë për të fuqizuar inovacionin e produktit, për të fuqizuar zgjidhjet e industrisë logjistike dhe për t'u ofruar klientëve zgjidhje inteligjente të zinxhirit të furnizimit që mbulojnë industri të shumta, shumë skenarë.

Ajo ka qenë e përkushtuar t'u ofrojë klientëve shërbime të larta, cilësi të lartë, zgjidhje të standardizuara të logjistikës ndërkombëtare inteligjente me standarde të larta.

Ekipi i tij profesional ndërkombëtar i logjistikës ju jep kujdes miqësie, duke u kujdesur për çdo parcelë.
Platforma e saj logjistike dhe magazina inteligjente qëndron për FriendShip Tech, duke thjeshtuar dhe shpejtuar procesin e transportit, duke hialinizuar informacionin e dërgesës.

By now, many businesses ranking in world fortune 500 choose FriendShip, including Midea and Xiaomi. And lots of minor enterprises are the fans of FriendShip, which drives us to become better.

(Kompanitë e të gjitha përmasave—nga markat në zhvillim në vitet 500 të Fortune—Përdorin teknologjinë FriendShip për të lëvizur gati 10 miliardë dollarë mallra nëpër 102 vende në 2021. )

Në FriendShip, ne jemi të përkushtuar të bëjmë më shumë për të ndihmuar miqtë globalë të thjeshtojnë bizneset e tyre. Bëhet fjalë për përdorimin e fuqisë së rrjetit të botës sonë për të dhënë ndikim në një botë në ndryshim.

 • për

  Hieroglif - FS (Friendship)

 • për

  Shpirti Tai Chi - Besimi, Toleranca, Harmonia, Morali

 • për

  Rotundity - Simbol i përsosmërisë, harmonisë, përjetësisë

 • për

  Plotësimi - Simbol i Win-Win, Kultura e Miqësisë

 • për

  Forma e anijes - Simboli i tregtisë së logjistikës, eksperti, fokusi

Paraqitja globale e biznesit

Klientët

Ata po përdorin FriendShip International

partnerët