Të gjitha kategoritë
EN
Karierë

Shtëpi> kompani > Karierë

Karierë

FriendShip lindi për të bërë tregtinë globale më të lehtë për bizneset ndërkombëtare. Ne nuk jemi një transportues mallrash, por një partner i zinxhirit të furnizimit global. Ne po sjellim ndikime në të gjithë tregtinë. Ka një vend vërtet të mrekullueshëm për të punuar, ka shumë ekipe të sjellshme dhe mendjehapur. Nëse keni të njëjtën aspiratë, dëshironi të përballoni sfidën, mos hezitoni të na bashkoheni!

Ejani të gjeni rolin tuaj më të mirë në FriendShip
Zgjidh një punë
Zgjidh një vend
Gati për të aplikuar?