Të gjitha kategoritë
EN
Rast

Shtëpi> burime > Rast

Produkt i vogël, Bota e Madhe - Ariu i Vogël

Koha e Publikimit: 2022-09-30 Views: 8

Little Bear Electric Appliance, e themeluar në vitin 2006, është një ndërmarrje industriale e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, projektimin, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve kreative të vogla shtëpiake. Ajo u rendit zyrtarisht në bursën e Shenzhen më 23,2019 gusht 2022. Me kalimin e viteve, Bear Electric Appliance i është përmbajtur gjithmonë inovacionit si forca shtytëse, njohuri e thellë për nevojat e përdoruesve të rinj, me dizajn industrial të fundit, përvojë funksionale të personalizuar, për t'u sjellë përdoruesve përvojë produktin me cilësi të lartë dhe vlerë të jetës reale. Në vitin 21.65, Little Bear lançoi një pozicionim strategjik të markës së re të "pajisjeve të vogla shtëpiake të favorizuara nga të rinjtë", duke komunikuar me përdoruesit e rinj me një imazh të markës imagjinative dhe krijuese dhe është e përkushtuar të bëhet një markë e vogël pajisjesh shtëpiake e favorizuar nga të rinjtë. Me kalimin e viteve, me dizajnin e personalizuar të produktit, linjën e pasur të produkteve dhe modelin e marketingut, Bear Electric Appliance ka mbajtur një zhvillim të shpejtë dhe të qëndrueshëm, në pesë vitet e fundit, shkalla e rritjes së rikuperimit arriti në 70%. Me kalimin e viteve, Little Bear Electric Appliance ka fituar më shumë se 15 patenta kombëtare, duke ruajtur një rritje të shpejtë dhe të qëndrueshme, me më shumë se XNUMX milionë përdorues, në mënyrë që të krijojë një jetë të pafundme krijuese dhe të lumtur dhe të mos ndalet kurrë.

Gjenerata Z ka dalë në skenën e konsumit social. “Personalitet”, “pavarësi” dhe “kërkim i freskisë” janë etiketat kryesore të këtij grupi. Si një markë lider e pajisjeve shtëpiake të vogla krijuese që ndjek cilësinë, fokusohet në përvojën dhe i kushton vëmendje inovacionit, Bear Electric Appliance fokusohet në tregun e të rinjve. Në konferencën për shtyp të 20 majit, pozicionimi kryesor i zhvillimit të ardhshëm është "pajisjet e vogla shtëpiake që pëlqejnë të rinjtë", duke marrë rininë dhe kreativitetin si drejtimin e zhvillimit të ardhshëm dhe rreth inovacionit të larmishëm, modës së hollë, të vogla dhe të lehta për t'u përdorimi, dhe i lehtë për të arritur katër strategjitë kryesore të produktit, për të ndihmuar të rinjtë të arrijnë një jetë më të mirë.

Sipas të dhënave të raportit vjetor 2020 të Bear Electric Appliance, shitjet e huaja u rritën nga 85.9859 milionë në 2019 në 209 milionë në 2020, dhe raporti i shitjeve u rrit nga 3.20% në 5.71%, me një rritje nga viti në vit prej 143.21%. . Popullariteti i Bear në tregun jashtë shtetit po zgjerohet gradualisht.

Sipas Google Trend Index, kërkesa më e madhe e kërkimit për pajisje të vogla shtëpiake është pajisjet e vogla shtëpiake të kuzhinës, pajisjet e vogla shtëpiake, pajisjet shtëpiake të vogla mjedisore 3 kategori. Midis tre kategorive, pajisjet e kuzhinës, si lojtar i farës, arritën në 23.124 miliardë dollarë në vitin 2020 dhe pritet të arrijnë në 37.936 miliardë dollarë deri në vitin 2025.

Në tregjet evropiane, amerikane dhe të Amerikës së Jugut, për shkak se produktet e pajisjeve të vogla shtëpiake janë të veçanta, kanalet lokale mund të marrin përsipër një pjesë të biznesit të pas shitjes dhe marketingut. Në rrethin ndërkufitar, shitjet e nxehta të produkteve elektrike Little Bear janë kryesisht për shkak të plotësimit të nevojave të të rinjve jashtë shtetit, me kategori të shumta, SKU të shumëfishta dhe përsëritje të shpejtë.
Aktualisht, Bear Electric appliances ka më shumë se 60 kategori produktesh, 500 SKU, ndër të cilat tenxherja shëndetësore, mulli i mishit, makina e kosit dhe kategori të tjera kanë zënë gjithmonë një pozicion të rëndësishëm në treg, në katër vitet e fundit, norma mesatare e rritjes së të ardhurave. arriti në më shumë se 37%, për të arritur përparimin e tregut të pajisjeve të vogla shtëpiake.

Si një nga pajisjet elektrike më të hershme Bear që filloi me tregtinë elektronike, ajo hodhi shumë herët hapin e parë në rrugën drejt detit në rrugën e ODM. Deri më tani, Bear Electric Appliance ka një numër platformash të tregtisë elektronike ndërkufitare në Azinë Juglindore, Japoni, Korenë e Jugut, Gjermani, Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera, duke punuar së bashku në biznesin jashtë shtetit. Tani Bear ka bërë disa arritje në kanalet jashtë shtetit.

“Platforma FriendShip ka autorizuar ekipin e shërbimit ndaj klientit të Little Bear për të ofruar mjetet për të rritur produktivitetin e tyre dhe për të përshpejtuar dërgesat. Ai përcjell detyra të qarta në proces dhe siguron akses në kohë reale në dokumentet kryesore, si p.sh. zhdoganimi. Kjo dukshmëri dhe aksesueshmëri ka ndihmuar që marrëdhëniet e celulozës dhe miqësisë të arrijnë 100% deklarimin doganor në kohë. Për shkak të shumëllojshmërisë së gjerë të produkteve dhe problemit të zhdoganimit të tepërt, FriendShip sjell përvojën e fortë të zhdoganimit jashtë shtetit dhe një ekip profesional për të ndihmuar produktet tona të kalojnë zhdoganimin shpejt dhe në mënyrë të sigurt. Përveç kësaj, produktet elektrike do të kenë më shumë gjasa të kenë ngjarje kthimi dhe zëvendësimi. FriendShip mund të ofrojë një magazinë të tillë dhe shërbim të dorëzimit dytësor, në mënyrë që Little Bear të mund të zhvillojë më mirë ndërtimin e markës së produkteve jashtë shtetit.”