Të gjitha kategoritë
EN
e-përmbushja

Shtëpi> Produkte > e-përmbushja

e-përmbushja

e-përmbushja

eFulfillment është një proces i plotë nga porositja deri te marrja. Një proces i suksesshëm dhe i qetë përfshin mbledhjen, grumbullimin, ruajtjen, renditjen dhe dërgimin.

Përmbushja e porosisë është kritike për tregtinë elektronike. Pra, të kesh një partner të besueshëm në një farë mënyre përcakton suksesin e biznesit.

Shërbimet tona janë krijuar për të përmbushur operacionet, teknologjitë dhe sistemet e përmbushjes pa probleme me nevojat dhe pritshmëritë në zhvillim të klientëve të tregtisë elektronike. Na lejoni të mbështesim biznesin tuaj të tregtisë elektronike duke përmbushur porositë nga dyqani juaj i tregtisë elektronike dhe të përmirësojmë së bashku kënaqësinë e klientit.

Fillon me një porosi shitje nga faqja juaj e internetit dhe përfundon me një produkt të kënaqur për fëmijë në duart e klientit tuaj: i gjithë procesi përfshin marrjen e inventarit, ruajtjen, marrjen e porosive, paketimin, dërgimin, dërgimin dhe kthimin. Kostot zvogëlohen gjerësisht kur porositë përmbushen në mënyrë efikase

Qëllimi ynë është të ofrojmë një përvojë të mirë klienti për të gjithë klientët tanë dhe t'u ofrojmë klientëve blerje të sigurta dhe të shpejta online