Të gjitha kategoritë
EN
e-përmbushja

Shtëpi> Produkte > e-përmbushja

Përgatitja e Amazon

Shërbimi Prep Amazon në FriendShip trajton të gjitha rregullat e Amazon, në mënyrë që klientët të mund të përdorin Fulfillment By Amazon (FBA), të arrijnë anëtarët e Prime dhe të shmangin tarifat e ndëshkimit të ruajtjes. Shërbimet që ndihmojnë klientët të punojnë me FBA-në bien nën Shërbimet tona të Përgatitjes FBA.

Prep Amazon Services in Friendship trajton çdo rregull të Amazon. Shitësit do të nisnin lehtësisht biznesin e FBA-së (Fulfillment By Amazon), duke arritur anëtarët superiorë të Kryeministrit.

Këtu ne ofrojmë:
Marrja e inventarit
FNSKU Etiketimi / FBA Box Labeling
Polything/Baundling
Inspektimi (Kontrolli i cilësisë)

Nëpërmjet Shërbimit tonë të Përgatitjes Amazon, do të përfitoni nga integriteti dhe vazhdimësia në biznesin e Amazon.

Është koha për të rritur biznesin tuaj në Amazon. FriendShip ju mbështet gjatë gjithë rrugës!

Amazona
amazon-shenjë-black-e premte-marrëveshje