Të gjitha kategoritë
EN
e-përmbushja

Shtëpi> Produkte > e-përmbushja

FBF

FBF është shkurtim i Fulfillment by Friendship.
Miku i madh në FriendShip gëzon Kujdesin e Miqësisë dhe të Dhënat e FriendShip. Ne do të punojmë si partneri juaj i ngushtë në Kinë, si asistent i zinxhirit të furnizimit nga burimi, mbikëqyrja e prodhimit, inspektimi, etiketimi, paketimi, konsolidimi, testimi i mostrës, transporti, magazinimi dhe dërgimi në dyert tuaja ose të klientëve tuaj. Ne do të jemi një pjesë e integruar e ekipit tuaj të logjistikës. Me FriendShip, ju do të keni gjithçka dhe këdo që nevojitet për biznesin tuaj nga A në Z.
Dhimbja e kokës që kishit nuk do të ekzistonte më, si të mos kishit ekip për gjuetinë dhe tharjen e produkteve, magazinë të përshtatshme, inspektim të lirë dhe të besueshëm dhe të drejtë nga palët e treta dhe partnerë logjistikë etj. Nuk do të ketë më kuptim të bisedoni me mbi 3 palë prapa me radhë.

FBF, çelësi më i mirë për të çliruar veten!

Le të automatizojmë biznesin tuaj

FBF-Amazon
njeri-në-makinë-kontroll-kuti-për-dorëzimi
dërgues-në-makinë-me kuti kartoni