Të gjitha kategoritë
EN
e-përmbushja

Shtëpi> Produkte > e-përmbushja

Magazinimi

Hapësira e magazinës: 270,000 SF

CN: Magazina Qendrore Shenzhen, Magazina Guangzhou, Magazina Dongguan, Magazina e Shangait, Magazina Ningbo, Magazina Yiwu, Magazina Xiamen, Magazina Fuzhou, Magazina Qingdao, Magazina Changsha, Magazina Chengdu, Terminali Hongkong
SHBA: LA Warehouse, NY Warehouse
MB: Magazina në Londër

Hapësirë ​​e madhe magazine dhe efikasitet i lartë operimi.
Sistemi i pavarur i ruajtjes, klasifikimi dhe ruajtja efikase.
24 orë siguri, me siguri të lartë
WMS shkencore për lehtësimin dhe përshpejtimin e funksionimit
Operatorë profesionistë dhe të besueshëm të magazinës
Jepni porosinë e sipërfaqes paraprakisht dhe dilni nga magazina brenda 24 orëve

AAA
707a0c7f-ce9c-437c-84f5-9e12539433ca
fabrika-1137992_1920
inventari
logjistikë-852936_1920
përkujdesje-për-kujdes-për-magazinë-logjistikë
përkujdesje-për-kujdes-për-magazinë-logjistikë
wms_industriesnew
i ri-aziatik-businesswoman-manager-wearing-face-mask-warehouse-useing-digital-tablet-checking-inventory