Të gjitha kategoritë
EN
eLogjistika

Shtëpi> Produkte > eLogjistika

Intermodal

Programi intermodal i FriendShip bashkon transportin detar dhe ajror, duke kursyer transportin e drejtpërdrejtë ajror dhe duke mbajtur kohën e arsyeshme. Gjithashtu ju mundëson të shkurtoni shtesat dhe magazinimin e portit të destinacionit.

Është e realizueshme për të lëvizur ngarkesën deri në gjysmën e kohës së tranzitit të oqeanit dhe gjysmën e kostos së ajrit me kujdesin e transportit FriendShip.

Çdo dërgesë intermodale qëndron e integruar në rrjetin tonë ndërkombëtar, duke marrë kujdesin ndaj klientit të FriendShip nga fillimi në fund.

Kur keni nevojë për një zgjidhje më të lirë të transportit, e cila është më e shpejtë se vetëm deti, kombinimi i ajrit dhe oqeanit është zakonisht zgjidhja.  

Intermodal sjell fleksibilitet më të madh, kapacitet më të madh, cikle shpërndarjeje më të besueshme dhe emetim të dukshëm të reduktuar të karbonit. Specialistët tanë të shërbimit intermodal përdorin praktikat më të mira të provuara për të projektuar dhe menaxhuar zinxhirët e furnizimit të brendshëm rrugor dhe hekurudhor. Ne operojmë një biznes ndërkufitar dhe ju ofrojmë të gjitha shërbimet mbështetëse që mund të presin liderët e industrisë, nga operacionet e ndërmjetësimit doganor deri tek docking ndërkufitar, integrimi, anti-integrimi dhe logjistika e kundërt.

oborr industrial-port-dhe-kontenier
kamion
Forcë

Pse të zgjidhni na