Të gjitha kategoritë
EN
eLogjistika

Shtëpi> Produkte > eLogjistika

Transporti Detar

Bashkëpunim i shkëlqyeshëm me pronarët e anijeve globale TOP10
Ndjekja e procesit të plotë në faqen zyrtare të FS dhe 17TRACK
Specialisti i mbështetjes së klientit ndjekja një për një
Data e fiksuar e lundrimit për të siguruar dorëzimin në kohë
Zgjidhje tatimore për të gjitha vendet e destinacionit

EXPRESS SEA PLUS
CARRIERROUTEPODPOAPRETJEDATA E LËNDIMITOqeani T/TD2D T/TAvantazh
MATSONCLXShanghaiLBSatMartohem me1118-23Zhdoganim para mbërritjes (PAC), Objekti i Dedikuar Terminal, Marrje pikërisht atë ditë, Prioritet për marrjen, zhdoganim, shkarkim dhe dorëzim
EXPRESS SEA
CARRIERROUTEPODPOAPRETJEDATA E LËNDIMITOqeani T/TD2D T/TAvantazh
MATSONCLX+ShanghaiLBSatMartohem me1125-30Pastrimi para mbërritjes (PAC), Objekti i Dedikuar Terminal, Marrja po atë ditë, Performancë me kosto të lartë

CCX
OAK-LBSatMartohem me1425-30
CMAEXXShanghaiLASatThu1120-28
COSCOAACNingboLAThuTim1428-35
ZIMZEXYantianLAThuTim1220-28
DET STANDARD
CARRIERROUTEPODPOAPRETJEDATA E LËNDIMITOqeani T/TD2D T/TAvantazh
EMCPVCS/HTW/AUEShenzhenLA/OAK/NYThuTim1638-45Kurseni kohë dhe para
COSCOMPNWShenzhenOAK-LBSatMartohem me1838-45
MSCSANTANA/ROZEShenzhenLA/PortlandSatThu1838-45
OOCLPCC1NingboLBMartohem meDiell1738-45
STANDARD EKO DETI
CARRIERROUTEPODPOAPRETJEDATA E LËNDIMITOqeani T/TD2D T/TAvantazh
kulturadetyre shtepieYantianLA TrapacDiellThu2055-65Më ekonomike. Shënim: Lundrimi një herë në muaj
WHLMPNWShenzhenOAK-LBSatMartohem me2155-65
cosco-shipping-universe_9795610_2312649_Large
ever-ace_9893890_3366617_Large
maersk-hanoi_9784295_2267021_Medium
one-grus_9806067_2678249_Medium
26-Mahimahi-800x540
35-OOCL-HK
cma-cgm
ajri-pamje-kontenier-mallra-anije-det
Forcë

Pse të zgjidhni na