Të gjitha kategoritë
EN
Sot Lajme

Shtëpi> burime > Sot Lajme

CCX, Mirupafshim

Koha e Publikimit: 2022-09-29 Views: 28

Lajmet më të fundit nga Matson, CCX Line në Auckland largohen nga skena e historisë. Anija e fundit e CCX do të lundrojë nga Ningbo më 6 shtator dhe më pas nga Shangai më 8 shtator. Është i fundit në histori. Ne do t'i themi lamtumirë CCX. Pa CCX përgjithmonë!

maton ccx

Faqja zyrtare e Matson nuk tha asnjë fjalë për arsye specifike. Por pa dyshim, kjo është një dëshmi e fortë e rënies së vëllimit të tregtisë kino-amerikane.
Siç mendoj unë, ka katër arsye për veprimin e Matson.
Nr. 1 Norma e lartë e kontejnerëve bosh; Nr 2 Kërkesa më e ulët për anije të shpejta në treg; Nr. 3 Shkalla në rënie e dërgesave në treg
Data e fundit nga FBX tregon se, norma e transportit të kontejnerëve nga Kina në LA ra ndjeshëm me 6% në 5,419 $/FEU të premten e kaluar
No4 Vëllimi i ngarkesave në rënie

dreamstime_m_110497741-1024x576

Si shitës, çfarë mendoni për pezullimin e CCX?
Pas ndalimit të CCX, ngarkesa e Matson do të ngarkohet në rrugët CLX dhe CLX+. Do të ulë shumë kosto operative. Në të njëjtën kohë, zvogëlon të gjitha hapësirat dhe ka shumë të ngjarë të shohim tarifa më të larta të mallrave të Matson në të ardhmen.