Të gjitha kategoritë
EN
Sot Lajme

Shtëpi> burime > Sot Lajme

Java e Artë në Kinë do të përcaktojë tendencën e tregut të mallrave detare! Çfarë është lundrimi bosh?

Koha e Publikimit: 2022-09-30 Views: 27

Sea-Intelligence raportoi se gjatë Javës së Artë të ardhshme në Kinë, kompanitë e anijeve pritet të tërheqin më shumë kapacitet nga tregu dhe numri i lundrimeve të anuluara do të jetë më i lartë se niveli mesatar historik.

Sea-Intelligence tha: “Lundimi bosh ka qenë prej kohësh mënyra e preferuar për kompanitë e transportit detar për të balancuar ofertën dhe kërkesën. Pra, zakonisht quhet lundrim taktik bosh.

Gjatë muajve të fundit, rritja e kërkesës është pezulluar, anijet nuk janë shfrytëzuar plotësisht dhe tarifat e mallrave kanë rënë ndjeshëm. Me afrimin e Javës së Artë, fabrikat do të mbyllen në festë. Ai u jep një mundësi transportuesve të ndërpresin lundrimet më shumë se kurrë më parë, nën presionin më të vogël nga transportuesit.

Videoja e fundit ndava veprimin e Matson për anulimin e linjës CCX përpara sezonit të pikut. Matson, e njeh gjigantin e transportit, po të tjerët?

Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga Drewry, në pesë javët e ardhshme, tre aleancat kryesore të transportit detar në botë (THE/2M/Ocean) do të anulonin gjithsej 101 lundrime.

Përballë sezonit të ngadaltë të pikut, kompanitë e transportit detar po vdesin për të thyer situatën aktuale për të stabilizuar çmimet e transportit. Ecuria e transportit të mallrave pas Javës së Artë do të përcaktojë trendin e ardhshëm të tregut.

Tarifa e mallrave lidhet me koston përfundimtare të secilit shitës. Shitësit duhet t'i kushtojnë më shumë vëmendje tregut të transportit këto ditë, dhe ju gjithashtu mund të abonoheni në kanalin tim. Faleminderit