Të gjitha kategoritë

Miqësia

EN

BIZNESI Hidhini një sy se çfarë bën FriendShip

FriendShip ka krijuar një sistem shpërndarjeje pa probleme përmes rrjetit të tij në Amerikën e Veriut dhe Evropë dedikuar dërgesave të Amazon FBA. Shërbimi i Zinxhirit të Furnizimit në mbarë botën është zgjidhja e vetme e klientëve për të gjitha kërkesat e Transportit (Ajror, Detar, Tren, Express), Magazinimin, Ndërmjetësimin me porosi dhe Logjistikën globalisht. Ai fuqizon përvojën tuaj të tregtisë elektronike me zgjidhjen e të gjithë zinxhirit të furnizimit. Njerëzit mund të transportojnë nëpër Oqeanin Paqësor ose Euroazinë duke përdorur platformën tonë të transportit të bazuar në renë kompjuterike.

Transport ajror
Mëso më shumë
Transporti Detar
Mëso më shumë
Treni Tokësor
Mëso më shumë
Intermodal
Mëso më shumë
dropshipping
Mëso më shumë
Magazinimi
Mëso më shumë
Përgatitja e Amazon
Mëso më shumë

POWER Zbuloni se çfarë e bën FriendShip unik

POWER Zbuloni se çfarë e bën FriendShip Unike
Merrni besim të vërtetë me Shokun Proj
Zbuloni ekuilibrin real midis shpejtësisë së transportit dhe kostos. Agjent i klasit A ​​i 11 operatorëve botërorë duke përfshirë UPS, DHL, COSCO. 32 produkte kryesore logjistike të ajrit dhe detit në 40+ vende.
Shijoni udhëtimin e zgjuar të biznesit me Friend Tech
Të dhëna të besuara dhe në kohë reale nga dera në derë me një klikim nga platforma jonë nga Çmimi, pista, deri te financimi. WMS i avancuar i bën klientët të relaksuar, përpunimin e porosive më efikas.
Fluturoni zinxhirin e furnizimit me të dhënat e miqve
Të dhënat janë energjia e re e qenieve njerëzore dhe forca prodhuese e kompanive moderne. Lidhja gjigante dhe grumbullimi i të dhënave për 10+ vjet në zinxhirin e furnizimit lehtëson të gjithë partnerët tanë.
Bëni miqtë më të mirë me Friend Idea
Ndihmo mikun të dërgojë ëndrrën. Ne bëjmë miq me të gjithë klientët tanë nga zemra në zemër. Ne jemi më shumë se një transportues mallrash, por një partner biznesi.

FORCË Zbuloni pse mbi 20,000 miq zgjedhin FriendShip

Më mirë të sigurt se sa keq

PPTT (Sigurimi i produktit, Sigurimi i Pagesave, Sigurimi i Transportit, Sigurimi i Kohës) u jep klientëve mbrojtje 360°. Është pa dyfish sukses për të mbrojtur zinxhirin e furnizimit nga çdo aksident dhe frikë.

Filloni tani
Siguri Siguri
Përditësimet në kohë reale kanë rëndësi

Ajo që klientët kanë nevojë nuk janë të flasin dhe të shpjegojnë shumë, por një pamje të vetme. Ne mbështesim vetë-ndjekjen në internet përmes faqes së internetit të zyrës sonë dhe 17 Track globale, duke u bërë të ditur përdoruesve tanë se ku janë në të vërtetë pakot.

Filloni tani
Dukshmëri Dukshmëri
Miku i vërtetë ju ndihmon të rriteni

Ne kujdesemi për çdo paketë që dërgon FriendShip pa marrë parasysh sa e vogël është. Këtu kemi shërbimin e ekipit në grup, Koha e Përgjigjes < 5 orë. Dërgesa përfundon, shërbimet vazhdojnë. Vizita e kthimit të klientit na ndihmon të ndërtojmë bashkëpunim dhe miqësi afatgjatë.

Filloni tani
shqetësim shqetësim
Dizajni i mirë është i thjeshtë

Thjeshtësia është një lloj mençurie. Më lehtë, më mirë! Vetëm Thjeshtësia e bën fokusin. Vetëm fokusi e bën të fundit! Ne e bëjmë gjithçka të lehtë për klientët tanë, duke hequr qafe të gjitha dhimbjet e kokës së tyre. Është e thjeshtë si logoja, por edhe e pasur si logoja e FriendShip.

Filloni tani
Thjeshtësi Thjeshtësi

RECORD Lexoni se çfarë bëri në të vërtetë FriendShip

Falë besimit të klientit, mbështetjes së partnerëve dhe bashkëpunimit në ekip, mijëra ngarkesa të trajtuara nga FriendShip dërgohen në mbarë botën çdo ditë.

NENI Qëndroni të uritur, qëndroni kurioz

HISTORI Ndani historitë tona, fuqizoni punën tuaj

KONTAKT Le të rrahim miqësinë tonë

Hyni në listën më të fundit të çmimeve brenda transportit dhe këshillat e ekspertëve

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13